2015年6月15日 星期一

細個讀書時面上已經開始有斑lu,一直都習慣咗喇!但真係可以唔理嗎?


Clean Skincare 小Tips - 細個讀書時面上已經開始有斑lu,一直都習慣咗喇!但真係可以唔理嗎?

D斑一路跟著成長都冇理過,不過成年後漸漸發現越來越多,面上有好多啡黑色點點同色素,睇落皮膚好差,好似有好多野係塊面度,都唔識分係暗瘡印定係斑呀~~><~~,個樣好似老左暗沉左好多咁,好想快D整走佢呀!

皮膚有色斑經常都會比人感覺面上有好多點點,睇落面上好多野,好唔精神咁.而雀斑及色斑成因係皮膚受到紫外線入侵所致既,皮膚本來會製造出黑色素來作自我保護,但隨著年齡增加,新陳代謝逐漸減慢,身體未能將多餘既黑色素排出體外,於是雀斑及色斑等問題就形成,色斑一但形成就一直留在面上,除左紫外線,女性荷爾蒙既影響,壓力,不當使用化妝品,生活習慣和飲食不均等都會令身體產生過多既黑色素.

其實無論任何歲數如果去除左面上既色斑之後,皮膚即時變得白d乾淨d,外觀上睇落都會年輕D精神D同埋健康D啦,所以就算成長過程中冇理過,但係成年後早D去處理就可以早D靚啦.

激光是現時係最有效和較快捷既治療方式來徹底清除不同類型既色斑,而Clean Skincare採用有國際品質認可証書既激光儀器,來確認儀器既穩定度,安全性和治療效果,大家如果想了解多D激光去斑既療程或想預約一次免費體驗,隨時歡迎您與我們聯絡哦: